Bröllopsfotografen


Varför bör man boka en bröllopsfotograf?

fotograf_vega_cecilia_brollop_01Det är få bilder som är så viktiga som de från bröllopsdagen. Det är värme, kärlek, skratt och tårar. Det är en av de mest minnesvärda dagarna i era liv, och ofta är det tillsammans med de allra finaste människorna ni har runt er som är med och delar den dagen. Det är familj, släkt och vänner, men framför allt – det är ni två.

När bröllopsfirandet är över, då är det som finns kvar av er dag de ringar ni har på fingrara och era foton. Att årtionen senare kunna återuppleva dagen genom foton är ovärdeligt, och jag gissar att ni håller med mig om det, eftersom ni hamnat på denna sida i och med att ni nu letar bröllopsfotograf. Jag hoppas att jag kan vara den som ni vill är med och förevigar er speciella dag.

Hur är jag som bröllopsfotograf?

Att fotografera för mig är att bli förälskad för en liten stund. Varje par är unikt med sin egen historia, och att genom kameran fotograf_vega_cecilia_brollop_05lära känna er gör mig upprymd och inspirerad. Att få fotografera två människor som har så starka känslor för varandra att de vill spendera resten av livet tillsammans, det är fantastiskt roligt! Och att jag har roligt när jag jobbar, det hoppas jag syns i mina bilder.

Om ni väljer mig som er bröllopsfotograf så kommer ni att få en fotograf som fångar både helheten och detaljerna. Jag är hängiven i det jag gör och arbetar diskret. Jag är mer än gärna med er hela dagen, från förberedelserna på förmiddagen till festligheterna frammåt kvällen. Jag älskar att få vara med och berätta hela historien om er dag! Om ni bara vill ha mig där ett par timmar så är det fantastiskt roligt också.

Läs mer om mig här » Vem är jag?

Stockholm och resten av Sverige

Jag fotograferar bröllop främst i Stockhomsregionen, men kan även resa till andra städer i Sverige. Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf, hör av er till mig och berätta lite om era planer. Glöm inte att nämna vilket datum ni ska gifta er, så att jag kan se om jag är ledig på ert datum, då de flesta bokar långt i förväg. Ni får självklart gärna träffa mig innan ni bokar om ni vill.

Frågor, prislista och bokning

För frågor, prislistan och bokning, kontakta mig via kontaktformuläret eller via mail, kontakt@vegasus.se.

Läs mer om mina olika bröllopspaket »

Copyright © Vega Cecilia